Liikenteenohjaus ja kuljettajapalvelut Oulun seudulla

LOK-Palvelut tarjoaa ammattitaitoista EKL-ohjausta eli erikoiskuljetusten liikenteenohjausta Oulun seudulta käsin tarvittaessa koko Suomen alueella.

Huolehdimme erikoiskuljetuksen turvallisesta etenemisestä varmistaen ajoneuvojen, kuljetettavien esineiden ja tien ehjänä pysymisen, mahdollisimman vähän muuta liikennettä häiriten.

Varoitusautomme on hyvin varusteltu ja täyttää EKL-ajoneuvovaatimukset.

Henkilökunnallamme on Liikenteen turvallisuusviraston edellyttämä voimassaoleva erikoiskuljetusten liikenteenohjaajaoikeus eli EKL-lupa sisältäen sillanvalvonnan.

Liikenteen turvallisuusvirastolle on annettu toimivalta määrätä henkilö erikoiskuljetuksen liikenteenohjaajaksi, tieliikennelaki (49§). EKL -oikeus on voimassa kerrallaan enintään 5 vuotta päätöksestä. Liikenteenohjaajan oikeuden uusiminen edellyttää aina täydennyskoulutusta ennen edellisen oikeuden päättymistä.

Apua onnettomuuspaikoille

Toimimme myös tarvittaessa liikenteenohjauksessa erilaisissa liikenteen häiriötilanteissa, kuten onnettomuuspaikoilla ehkäisten lisäonnettomuuksia ja auttaen liikenteen sujuvuutta sekä varmistaen pelastajien ja muiden työturvallisuuden.

Vuokraamme tarpeenne mukaan myös viralliset liikennemerkit ja työmaa-aidat. Teemme myös liikenteenohjaussuunnitelmat sekä tietöiden liikenteenohjaukset. Erilaisten yleisötapahtumien liikenteenohjaus ja liikenteen sujuvuuden varmistaminen kuuluvat myös toimintaamme.

Kuljettajapalvelut Oulun seudulla

Ajoneuvo tai työkone on, mutta puuttuuko kuljettaja? LOK-Palvelut tarjoaa käyttöösi kuljettajan, jolta hoituu myös raskaan kaluston kuljetustyöt pitkällä kokemuksella.

Kuljettajillamme on ajo-oikeus kaikkiin ajoneuvoluokkiin ja ammattipätevyydet voimassa sekä tavara että henkilöliikenteeseen. Kuljettajamme kuljettavat niin henkilöt kuin tavaratkin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää liikenteenohjauksesta tai pyydä tarjousta!